Om [Danish]

Shihan er en blog til reflektion over flere forskellige emner indenfor karate og anden kampkunst. Fokus sættes på emner der trænger til at få rystet posen. Tingene bliver simpelthen vendt på hovedet. Målet er at få dig til at vågne op, og se tingene som de er, fremfor at gå igennem dine faste daglige rutiner som en bevidstløs idiot med illusionen om, at du rent faktisk har brugt dine penge, din tid og din energi på bedst mulig vis. Virkeligheden er desværre alt for ofte en helt anden.

Shihan tilbyder dig at læse med, og måske få inspiration til at tage de rigtige valg fremfor altid at springe over hvor gærdet er lavest. Det er sjældent, at man kommer nemt til noget her i livet, så hvis noget er for godt til at være sandt, så er det nok fordi det netop er for godt til at være sandt.

Konfliktsky elementer og idioter der leder efter et slagsmål for slagsmålets skyld hører ikke til her, så vågn op, træd ud af din tryghedszone, og se virkeligheden som den er. Lær af fortiden, sæt fokus på fremtiden. Hvem ved, måske vågner du en morgen og elsker dit liv, fordi det er dit liv, og ikke fordi du bevidstløst lever en andens liv.

Man skal altid være høflig, venlig og imødekommende, man skal altid lytte og gøre sit yderste for at forstå, hvad andre forsøger at sige, men hvis man er bange for at sige sin egen mening, bange for at være ærlig, så har man spildt endnu en dag som bevidstløs idiot. Vågn op!, og vær først og fremmest ærlig overfor dig selv. Vil du fortsætte med at være en bevidstløs idiot, eller vil du vågne op?

Vær ærlig overfor dig selv, træd folk over tæerne, og se om de vågner. Gør de ikke det, så har du i det mindste fået fornøjelsen af at se, hvordan den pågældende person i virkeligheden er.

Shihan tør, gør du?