Brian Kim Larsen bestod gradueringen til 3.dan/da

From Genseipedia
Jump to: navigation, search

Der blev lørdag d. 4. juni 2016 afholdt et 2 timers langt træningsseminar efterfulgt af graduering for alle Høng Karate Klubs sortbælter. Brian Kim Larsen, chefinstruktør i Høng Karate Klub bestod ved denne lejlighed gradueringen til 3.dan. Brian er den første og hidtil eneste der som medlem i Danmark, har bestået gradueringen til 3.dan i Genseiryu Karate-do. Brian blev medlem af Høng Karate Klub i januar 1995, og blev allerede 1½ år senere i september 1996 gradueret til 1.dan. Siden blev det til 2.dan i maj 2003 og her i juni 2016 blev Brian så endeligt gradueret til 3.dan.

Brian Kim Larsen har trænet seriøst og målrettet i mere end 21 år, og har i alle årene været dedikeret til sin egen træning, men også hjulpet til som assisterende instruktør i mange år, inden han i 2010 overtog posten som fast instruktør i Høng Karate Klub. I 2014 blev Brian chefinstruktør i Høng Karate Klub, med ansvar for træning og undervisning af samtlige af klubbens medlemmer i alderen fra 5 år og opefter. Brian har endvidere opnået gradueringslicens i december 2014, og han må derfor selv graduere klubbens medlemmer. Brian fortsætter ufortrødent med at træne og forbedre sine egne færdigheder, men også med hele tiden at udvikle sig til en bedre underviser og instruktør i klubben. Chefinstruktør i Danmark, Peter Lee, 7.dan forestod gradueringen, hvor Brian Kim Larsen måtte igennem hele pensum fra de første grader og opefter til og med 3.dan, før den nye grad var i hus. Brian var godt "brugt" og udmattet, da gradueringen endeligt var overstået. En flot graduering der viser hvad man kan opnå, hvis man har både vilje og evnen til ikke at give op.

Brian Kim Larsen er den første - og hidtil eneste - der som elev og medlem af Genseiryu i Danmark har bestået gradueringen til 3.dan.

Vi ønsker Brian samt Høng Karate Klub stort tillykke samt fortsat god træning fremover.

Noter[edit]

  • Oprindeligt udgivet på www.genseiryu.dk 6. juni 2016. Flyttet til Genseipedia 29. august 2020.