Genseipedia:About/nl

From Genseipedia
Jump to: navigation, search

Genseipedia, De Vrije Encyclopedie
wordt financieel onderhouden door de officiële Deense hoofddojo (Honbu) van de Genseiryu Karate-do International Federation!

Accurate vs Inaccurate informatie[edit]

Deze encyclopedie lijdt, zoals met elk ander publieke encyclopedie, van tijd tot tijd van valse en opzettelijke onjuiste informatie. In dit verband, verzoeken wij u de gevonden onjuiste informatie te corrigeren. Indien het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de sysop, die bevoorrecht zijn om gebruikers te blokkeren die hier zijn om alleen te vandaliseren. Wij zijn geïnteresseerd in het verzamelen van zo nauwkeurig en volledig mogelijke informatie, en we moeten natuurlijk het werk, dat reeds is gedaan, te beschermen.

Vandalisme[edit]

Vandalisme is tijdelijk. Uw werk wordt niet gemakkelijk vernield. Denk daarom niet dat uw werk niet de moeite waard is. Het is de moeite waard. Vandalisme is makkelijk te herkennen en is makkelijk te behandelen. Als u een gevandaliseerd artikel tegenkomt, dan is het vorige versie van het artikel eenvoudig te herstellen, door de juiste oudere artikel in de "geschiedenis" tab te vinden en het vervolgens te herstellen. Uiteraard is dit werk is vermoeiend als de vandlism blijft, maar als dit het geval is, wordt u dringend verzocht contact op met een van de sysop, die in staat zijn om de betreffende gebruiker te blokkeren. Wordt dus alstublieft niet gefrustreerd, maar concentreer uw inspanningen op uw bijdragen tot de artikelen en de gemeenschap. Bedankt voor uw begrip.