Gradueringslicens til Brian Kim Larsen/da

From Genseipedia
Jump to: navigation, search
Brian Kim Larsen, 3.dan

Det meddeles hermed, at Brian Kim Larsen, chefinstruktør i Høng Karate Klub, hermed tildeles officiel gradueringslicens til at graduere børn og voksne til og med men ikke højere end 2.kyu (brunt bælte).

Gradueringslicensen er personlig, og giver licens til at måtte graduere alene. Licensen er gældende i et år fra 1. januar - 31. december 2015. Licensen gælder graduering af Høng Karate Klubs egne medlemmer, og kun i det omfang, at de normale regler og krav for afholdelse af gradueringer udstedt af Genseiryu DK og GKIF overholdes til fulde. Skulle der ske brud på disse regler, bliver gradueringslicensen inddraget, og alle evt. afholdte gradueringer og udstedte grader vil blive annuleret. Licensen giver mulighed for, at klubben nu selv kan fastsætte dato, tid og sted for afholdelse af gradueringer internt i klubben med Brian Kim Larsen som eksaminator. Alle grader udstedt af Brian Kim Larsen vil være officielt anerkendte grader med efterfølgende registrering i Genseiryu DK såvel som i GKIF.

En gradueringslicens meddeles i tillid til modtageren, og med fulde ansvar overfor både Genseiryu DK, GKIF og selvfølgelig den eller de medlemmer der skal gradueres. Genseiryu DK ønsker Brian Kim Larsen tillykke.

Noter[edit]

  • Oprindeligt udgivet på www.genseiryu.dk 7. december 2014. Flyttet til Genseipedia 29. august 2020.